Sweeeeeet!

Seriöst, kolla den här enormt söta videon! Jag skulle se om jag kunde hitta musikvideon till den här låten men den här kom upp istället. GULLIGT!
Och nu, lyssna på den här låten:

Jag vs Världen

Kolla vad otroligt snyggt jag har fixat Carins converse! Så jävla grym jag är alltså.
Nu när jag ser det såhär är det ju ingen större skillnad. Men det låtsas vi inte om.

Jag lyckades föra över bilder från kameran, och jag vet hur man redigerar bilder på iPhoto.

Ändå är det några bilder som inte vill laddas upp här. Varför?
Nedan ser ni trycket på mitt nya datorfodral. Bara för att, liksom.

Va?

Är det vintertid nu?

Holy Cow!

Detta blir första söndagen på hela terminen som jag inte behöver gå upp senast tio på morgonen. Inställd dans pga lov, jag får soovmooorgon! Hihi. Hoho. Haha. Trött! Nu ska jag sova.

Jag är inte trött, men jag har lite ont i magen..

För mycket godis kanske? Eller bröllopstårta. Våra kära grannar som kom på middag idag fick veta att mamma och pappa gift sig. Många släktingar har ringt hem också under dagen pga att de sett min facebookstatus. Ooops.. Jag och Erika fixade iallafall gubbar till tårtan!
Mina föräldrars fina bröllopspresent. Är den inte vacker? :) <3

Jag är förkyld

Men ni ska se mitt nya datorfodral! Så jävla åååwesöööme!!!

Sådärja.

Nu har jag städat mitt rum, ska snart till stan med min kusin för att kolla på datorfodral! På onoff finns både Converse och Ed Hardy vet jag..
Iallafall. Precis som förra helgen sopade jag dammet under mattan. (Det är dock en metafor. dammet = kläderna och mattan = en filt). Vill ni se resultatet? Klart ni vill!

Bajsigt.

Vi ska få gäster ikväll så nu måste jag städa mitt rum. Inte roligt, inte roligt alls.

<3

Först ska jag gratta Hanna, som fyllde 16 klockan 7 imorse! :D 16 år!

Sedan vill jag säga grattis till en annan sak:
Imorse väckte mamma mig klockan tio för "familjefrukost". När jag och min lillebror sitter mittemot mamma och pappa säger dom "vi har något att berätta". Min bror gissar på att de ska gifta sig, men det var fel. För de gifte sig igår. En liten vigsel med min morfars bror som vigselförättare (hur det nu stavas) och med hans man samt mammas bäste kompis som vittnen.

Efter 18 års förlovning säger jag GRATTIS till mina föräldrar!


Nostalgi är en aning deprimerande


Jag kom hem nu, fast jag slutade kvart över elva. För vi hälsade på mörbyskolan! Minnen :) Haha, det kändes riktigt konstigt att gå i de korriderna igen. Samtidigt är det så naturligt, hade inte Jenny, Pauline och Victoria varit där skulle det lika gärna kunna ha vart halloween för ett år sen, när jag gick i nian. Dagen då vi hade SOprov första lektionen, efter att ha somnat 4 på natten eftersom jag, Hanna och Bea lockat varandras hår. När jag blev mobbad för att det då var ett år sen jag spelat trummor på sen - helt ur takt och sen bara spelat fortare och fortare (låten var Nothing At All. Den ska inte vara snabb).

Ikväll skulle faktiskt det gamla gänget (The White Cobras, som Gustav så fint döpte oss till) träffas. Problemet är att vi har ingen att vara hos, så vi får hitta på nåt annat. (Som jag hoppas är gratis).

Nu ska jag lyssna på deppmusik. Och deppa.


höhö. Busted?

Några av mina kompisar berättade om ett avsnitt av Lyxfällan. Några dagar senare berättade mina föräldrar att dom spelat in samma avsnitt.. Haha, hint eller? När jag såg det förut idag gick hon in i en affär med en terapeut sa jag "ååååh, va fina klänningar". Det var precis vad hon sa sedan.
Mina föräldrar kommer tjata om det här ett tag.
Men allvarligt talat. Det är ju sjukt. Lyssna på henne! Fast det blev ju bra på slutet. Geek eller vad?


Oh yes I did it...!

Ikväll var jag på min första fotbollsträning på över ett år. Det var... intressant. Jag fortsätter nog :) Bara det att jag skäms över att jag är så usel! Höhö. Och så när jag skjuter rakt, eller lyckas finta bort någon då blir jag så stolt så jag spricker!
Imorgon slutar vi 11:45. Vi ska då till min gamla högstadieskola, hederliga Mörby för att fråga nior om gymnasievalet till vårt reportage på svenskan :). Kom på att dom ska ju va halloweenklädda. Det kommer också bli ganska... intressant. (Upprepning is da shit).
Ciao Bella. Eller nåt.
Har fortfarande inte lyckats ladda över kamerabilder. Irriterande, jao.

Om 24 timmar har jag haft höstlov i 5 timmar

Najs!
Btw... Mitt öga är fett med vackert!

På heder och samvete

Eller tio fingrar upp till gud som vi sa i lågstadiet. Ska fixa en vacker design den närmaste veckan. Men eftersom jag inte tror på gud är det inte säkert att jag håller mitt löfte. Höhö!

Dumma kameraprogram

Varför fungerar inte nikonprogrammet? Jag installerade det för att kunna ladda över bilder från kameran men när jag gör det öppnas visserligen programmet men kameran kommer inte upp! Kamerans ena lampa blinkar så jag vet att den är ikopplad men jag kan omöjligt hitta den så att jag kan ladda över bilderna. Suck -.- Så det blir inga roliga bilder. jag (ni) får nöja er med webbkameran istället...


Nej, jag vet ingen som har fått lön på 1050 kr idag..

Eller jo vänta, det har ju jag!!!! Woho! 15 timmars barnvaktande. Nu är frågan hur jag ska spendera min nyvunna förmögenhet? Köpa en traktor?

"I have seen your heart, and it is mine"

Jag ska maila min lillebrors klasskompis mamma som har fixat deras förhandsvisningsbiljetter till Harry Potter. Jag och Isabelle SKA få följa med! (Våra brorsor går i samma klass. Dumma klassen lixom).

JÄVLA IDIOTISKA HELVETESSKIT!

Min snart tolvåriga lillebror har, via en tjej i klassens mamma, fått biljetter till förhandsvisningen av Harry Potter 7, del 1. Visningen alla journalister och så får se. VARFÖR INTE JAG VARFÖR SKA HAN FÅ SE DET? Han har inte ens läst böckerna!!! SÅ ORÄTTVIST! Dumma hans klass. Jag lovar att de flesta där inte ens bryr sig om Harry Potter! Jag lovar att det inte alls är många av dom som tålmodigt väntade på sitt brev när de fyllde elva (och varje år efter det eftersom det kanske var annat skolsystem på trollkarlsskolan här i Sverige).
DUMMA DUMMA DUMMA!!!!!!!!





KLAR!!!

Usch vad skönt det känns. Nu har jag mejlat dokumentet till mig själv så jag kan skriva ut det i skolan imorgon. Fast nää. Det känns inte alls särskilt skönt. För man fick skriva max tre A4, vilket alla jag pratat med har gjort. Jag har skrivit 2 st, och då har jag källförteckningen med. Men jag kan inte komma på något att skriva! Vad kan jag göra? Det står helt stilla i mitt huvud. Jaja. Jag orkar inte bry mig längre.

Intressant inlägg. Not! Där lurade jag er allt. Snart snorar jag sönder, nu ska jag sova. 6 timmars sömn ser det ut som om jag får, OJ vad jag ska sova ut! Not. Där lurade jag er igen.

Konferenssamtal är asballt.

Sitter och skypear med Jenny, Matilda och Victoria. Vi (dom) diskuterar historiafrågorna om filmen Rosens Namn. Jag diggar skype, det är apcoolt jue!

Gud vad teknisk jag är

Nu funkar Skype helt plötsligt. WOHO! Blev så otroligt glad när jag såg det men sen insåg jag att jag inte har några kontakter. Då blev jag en aning deprimerad. Men det funkar iallafall.

Skype?

Jag har nu registrerat mig på Skype och laddat ner det. Men det går inte att logga in! Den bara laddar i evigheter. Det händer ingenting. Jag förstår inte :(

Morsning korsning!

Jag ska skriva tre A4-sidor om filmen The Name Of The Rose. Den filmen är dåååålig!! så jag är inte på särskilt bra humör.

Så jäkla awesome!


Gölligt

Min farmor ringde precis och undrade vad jag önskar mig i julklapp. När jag sa att jag önskar mig en hårddisk (visst heter det så) till min nya fina dator blev hon inte lite ställd. Sånt kan inte hon! Tyvärr kan inte jag häller sånt så är lite osäker på hur vi ska lösa det.
Min tavla är cool. Nästan lika cool som jag.

Hej. jag är cool.

Stencool.

 


Om 18 minuter har jag tennis.

Istället för att plugga var jag jätteduktig och installerade massa program för att lätt kunna överföra bilder från kameran men nu när det är gjort och jag vill lägga in bilderna läser jag att kameran måste vara fulladdad. Tyvärr är den motsatsen till fulladdad. Det är ganska surt. Kameran gjorde ett hål i min kevlarsjäl.

Jason Bourne är bäst, ingen protest!

Nu ska jag sova. Om jag lyckas slita mig. Imorgon har jag dans halv elva. Usch och fy och blä.

Yesa

Jag citerar en av gästerna ikväll. Man tröttnar aldrig på Håkan Hellström!
Jag tror dock att det börjar blir dags för mig att sova nu. Godnatt världen, typ.

Jag täckte över min enorma klädhög med en brun filt.

Idag fikade jag. Det var trevligt. Och eftersom jag precis laddat över bilder till den här datorn måste jag ju visa (några av) dom!

Snart får vi gäster och mitt rum ser inte så fint ut

Imorse när jag vaknade snöade det. Det fortsatte och under mattelektionen hade jag och Jenny snöbollskrig. Nu ser det lite ut som höst, lite ut som vinter jao!
Btw. Ni vill säkert se min nya dator. KÄÄÄÄRLEEEEEK!

Jaså nu duger det?

Kunde inte blogga igår på min nya fina dator. Var riktigt orolig där ett tag över att det var något fel på den, men tydligen inte! Så detta blir ett helt onödigt inlägg som inte ens jag bryr mig om. Då är det verkligen onödigt!

OMFG

Kom precis hem från stan med min far. Den som kan gissa vad jag kom hem med vinner ära. GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!

Fy Fabian vad kallt det är ute!

Tre ½ timmars barnvaktande. Puh, säger jag bara. Hehe. Markus vann stort över mig på Tjuv&Polis - han var tjuv och tog varenda jävla pengasedel! Shit! Jag suger verkligen som polis. jag får satsa på en annan karriär.


Seriöst. jag blir galen på mig själv, och alla andra.

Det här är andra gången jag tar ansiktsvatten på bomullstussen istället för ögonsminksborttagning. Inom loppet av några veckor. Vad är grejen? Flaskorna är inte ens lika!




Hmpf, som dom säger i Kalle Anka


Sådär. På onsdag har jag engelskaprov, jag måste lära mig allting idag eftersom jag ska vara barnvakt och gå på fotboll imorgon. Blä. Lycka till lixom.



Bajs på England. Och på vår engelskalärare som inte har lärt sig våra namn än. Tvåhundra elever my ass..

Nu ska jag sova innan datorn går sönder pga av överaktivitet på facebook



Såhär bländande snygg var jag igår. Kan inte påstå att jag är lika snygg just nu, tyvärr.



Nästa Nadal, kanske.

Nu har jag sprungit runt som en och annan dumburk efter en och annan boll med ett tennisracket i högsta hugg. Det är det som utgör livet, mina vänner!


Såhär enormt cool är jag.

Min typ av lycka, woho!

Efter att ha sett vartenda avsnitt av den tecknade serien på nickelodeon, efter att ha väntat på filmen i två år. Efter X antal svärord pga av uppskjuten premiär i Sverige. Efter mååååånga konstiga blickar och meningar typ "men Avatar hade ju premiär för typ ett år sen!". Igår såg jag den. AAAAWEESOOOME!! 

Och serien fick namnet Avatar LÅNGT innan den andra filmen med blå animerade gubbar. In your face! Höhö.

Haha, alla skrattade när "Nickelodeon Movies" kom upp på bioduken. Skojskoj.




Jag måste dock erkänna att serien är väldigt mycket bättre. Men så är det ju bara.



Tusen järnspikar också

Min fader var sjuk igår. Det blev ingen dator. Det är surt som citron. Men jag är glad ändå! På något sätt.


Hej vad gör du?

På fem timmar har jag <bara> dammsugit undervåningen. Detta går inte särskilt bra det här med städningen, för att vara ärlig.


Vi som diggar Slash


Mums.

Igårkväll hade jag inget att göra så jag somnade lite innan halv tio. Imorse vaknade jag utvilad klockan nio. Hjälp! Har aldrig vaknat så tidigt i hela mitt liv, känns det som. Iallafall hade jag tänkt mig värsta drömfrukosten, men sedan visade det sig att vi inte hade någon mat hemma. Så jag ställde mig meden  enormt kurrande mage och bakade scones! Vi hade dock lite snålt med ingredienser så istället för 3 dl mjölk eller filmjölk hade jag 1 dl mjölk  (allt som var fanns), 1 dl fil (allt som fanns) ½ dl naturell yoghurt och ½ dl vatten. Höhö. Busig jag är.

Har bestämt mig för att inte installera fotoprogrammen på den här datorn (imorgon ska jag köpa en ny, woho!) så det blir inga egentagna bilder från min sida, tyvärr. Men jag har tagit massor av bilder, även om ni inte får se dom!


Operation Dagsverke idag!

Vilket ledde till att min helg började igår klockan 1 på eftermiddagen. Najsbajs! Dock ska ju 150 kr samlas in (ska gå till Läkare utan gränser i Pakistan) så jag ska städa halva huset. Blä. Stackars mig som måste arbeta :(

I måndags var ordföranden för Läkare utan Gränser och Pakistans ambassadör i skolan och pratade. För att ni ska förstå vad jag tycker: Fett med hemskt!



6 minuter kvar!

Till andra avsnittet av Grey's Anatomy säsong 7, alltså. Detta gillar vi skarpt, eller hur?



Man får ju dock lägga till och radera några ansikten...

Snart smäller det!

Förhoppningsvis kommer jag efter denna helg slippa använda en dator som tar 15 evigheter på sig att starta. Yesbox! Min födelsedagspresent / julklapp ska inhandlas. Hoppas jag på. Glad!





Fast allra helst vill jag ha en svart macbook...


Jaha.

Huaaa. Det är svinigt kallt ute, och jag har ingen lampa på min cykel. Jag ska inte behöva en lampa på min cykel klockan halv sju på kvällen! Dålig stil av solen tycker jag allt. Bara dissa oss sådär!

Men, sol eller inte, jag ska påbärja ett nytt liv. Eller, mitt nya liv har pågått i hela 15 minuter redan. Ett nytt liv, med pengar. Jag har fått min första lön, woho! Jag älskar mitt liv! (Motsatsen till vad jag sa till mej själv när jag var målvakt i måndags på idrotten. En kille i min klass sparkade onödigt hårt på fotbollen).

Glassigt värre!






Livet leker woho!

Idag har jag orienterat, varit på fotbollsmöte ooooch chillat galet i vällingby. Feting coolt alltså. Nu ska jag sova så jag skulle bara visa, typ, den underbaraste låten eveeer!!

 

Goder morgon!

På fredag är vi lediga. Imorgon har vi två lektioner sen orientering. Jag har en läxa under hela veckan. Det är nice!


I don't like mondays. Nähe, vilken tur att det inte är måndag då!

Jag har en ny profilbild på ansiktsboken. Kände att jag ville dela med mig av den.

Ha i åtanke att den är från april 2009. Jag gick då i åttonde klass. Jag var en liten fjärt! Som ägde (ägER) skiten på flipper.





Hemmafru

Jag är helt slut i armar, ben och mage efter dansen. Och om en halvtimme ska jag cykla till tennisen. Inte najs, nej. Jag vill stanna hemma och måla naglarna.

Den senaste halvtimmen sen jag kom hem har jag satt på en tvätt, hängt upp kläder på tork, diskat tills mina händer är fjuniga av diskmedel och gjort en smoothie. Nu ska jag vila min nacke lite.

Till saken. I fredags såg jag I rymden finns inga känslor --> jättebra!
Igår såg jag Ice Age 3 --> bättre! (även om slutet hackade. det är ändå en kultförklarad film)








Det här var den enda Ice Age trailern som gick att lägga in... Se och lär! Språket som textas alltså.

101010

Om jag säger det såhär: sovandet går inte särskilt bra.

Nu är det 10/10-10. Feting ballt jao.

Jag kikar runt på klääädeer, för det är det livet går ut på!

För alla oss som älskar Monki




Maroon 5

Mina kära vänner lämnade mig precis ensam här i huset så jag har satt på spotify och kör med riktigt seriös allsång. Ensam. Ja, en aning deprimerande. Dock ska jag faktiskt sova nu för jag måste upp halv tio imorrn pga den dumma dansen. Och jag har inte övat nåt på den så jag är körd.


Aerosmith

Jag har haft en läsare idag. Tror det är jag själv...

Jag ska sätta igång och installera massor av program på datorn så att jag kan ladda in bilder från den nya kameran. Alla fina egobilder på mig måste ju finnas kvar i olika dokument här, så att jag om 40 år kan se tillbaka och inse att jag inte förändrats ett dugg.

Under tiden lyssnar jag på oerhört bra musik. Najs!



ARG! storlekarna på videosarna blir inte som jag vill.

Aj.

Jag har värsta skavsåret på min häl. Så att ni vet.

Trevlig eftermiddag liksom

Jag hade företagsekonomiprov sista lektionen så jag tröstar mig med Grey's Anatomy och Beverly Hills 90210 (det gamla alltså, det nya suger). Fast snart ska jag i ösregnet för att hämta barn. Jag ska tjäna feta stålar!




"På Golvet"

Prov i företagsekonomi är inte roligt att förbereda sig till.

BOMBOM


Nähä...

Det blev ingen friskis&svettis. Jag åt en kanelbulle istället. Mamma försökte undvika ämnet "baka bullar" så hon hade köpt varsin till mig och bror min. Jag bakar imorgon istället.


Denna bild är EJ tagen på google. Jag bakade nämligen bullar i Blekinga i somras. Dom gick åt ganska snabbt om jag ska vara ärlig.

Jag äger ingen egen dator

Så just nu sitter jag och fifflar med min mors. Hon har ett program som heter Picasa 3. Jag satt och fifflade lite med det också. VOÍLA!



Nu jävlar vet jag vad jag ska spendera kvällen med! (istället för att plugga inför företagsekonomiprovet, alltså)



Frågetecken punkt

Vi orienterade på idrotten idag så jag känner mig fri från friskis & svettis idag. Jag kommer ju ändå inte orka för att jag har träningsvärk från igår OCH få mjölksyra efter sisådär två minuter eftersom jag, som sagt, orienterade idag.


DAGENS GÅTA, KÄRA VÄNNER, ÄR FÖLJANDE:

Vad är det som går och går men aldrig kommer till kontrollen?



Min vackra barndom bestod av TrafikTrolle


Be Te Doubleiew

BTW
Här är en bild på våra oeros som jag, Hugo och Tjärnon bakade igår. Amelie tyckte dom såg ut som bajskorvar...

Wiii!

Familjen har inköpt en ny kamera. Den är aaapabra! 14 megapixels, 10x zooooom och denkostade runt 2200 tror jag.

Vem vet, nu kanske detta blir en sån där blogg med svartvita foton på blommor och - hujedamej - min outfit! En sån sak. Nä, jag skojade bara, detta kommer fortsätta vara den underbara blogg som den är idag. Eller nåt.



En fin liten sammanfattning...

Vi har bakat egna oreros. Ganska så gott!

RSS 2.0