Jag ber om förlåtelse..

Glömde säga att jag vid tolvtiden idag åt ett melontuggummi från apoteket. Hoppas ni kan förlåta mej..


Tångsnuva

Jepp, det är sant. Jag och Carin har badat. Jag kan ju inte vara här utan att bada, det går bara inte. Det är bara det att det blåste som fan igår och det var tonvis med tång (hehe). Jag gillar inte tång. Historien slutade med tång överallt, inklusive näsan. Comfy.


Mums, man vill ju bara äta upp det. Bakgrunden bryr vi oss inte om.

O.M.G.

Jag hade tre besökare igår. Nästan så man får svindel [A.K.A. spindel].


GodermorgonSol!

Spöket Labans slott. Lärde jag mej via ett korsord.... Nu ska jag ut på stan. Om några timmar kommer jag på två dar ha köpt tre par jeans för 650 kr. Totalt. Vissa säger najs, andra (som jag) blir enormt bajsnödiga. Detta måste genast åtgärdas.

Ouf, My name is...

Labello! Det hade man inte väntat sig. Försöker man med en klipsk replik kan det gå åt skogen och man får ett nytt smeknamn. Eller jag borde säga namn... Vi var i STAUUN (grov blekingska) idag. Karlskrona. Så kan det gå när inte haspen är på.

I ärlighetens namn

Jag borde inte äta så mycket bullar och ingen vill bada med mej. Jag har också läst ut världens bästa bok som jag inte kan få ut ur huvet. Fy farao!

Fyrhjuling...

Är en underskattad ras bland motorfordon.

Jag tror på älvor

Men jag tror inte på spöken. Problemet är att det här, på Amelies slott, ska det spöka. Ska bli spännande att bo här i fyra dar. Om jag ser den mytomspunna tanten som gungar i gungstol hör ni nog mej skrika...

Slänger in en funderare

Två nätter har spenderats hos Anna. Skrev först med Anna men sen ändrade jag mej. Jag diggdiggar (Darwin) hennes landställe.
 Nu är jag tillbaks hos farmor med mina kusiner och resten av familjen. Imorrn ska vi se Eclipse, bada och shoppa. Ska också fundera på hur jag ska få fram 7000 kr till en macbook. Vilket liv alltså... Vem vill inte vara jag?!

Hur man tolkar detta vet jag icke

Läste igenom min blogg. Jag spyr. Vomit, vomit. Siffran som visar antalet läsare harklar sej nu och viskar (skriker) Told you so.

Jag är förresten hos min farmor! Goda bullar. Fina affärer. Hopplöst varmt. Nu ska jag ringa anna och hälsa på henne. Hon ville inte gå på Liseberg med mej. Ska starta en facebook grupp, "Alla vi som hatar och förpestar Gothia Cup".


Hare knas

Jorå!

Jag har fått några riktigt fina besökare på sista tiden. Att dom inte kommenterar? Förstår inte hur dom kan låta bli. Jag är trots allt så jävla underbar.

Min så kallade vän har lagt ut en bild på facebook. Eftersom den (och lilla, kära bloggen) är mitt liv lägger jag ut den här.
You know you want to see it!
"WHATEVER HELPS YOU SLEEP AT NIGHT"

Det var länge sen jag kollade på Grey's... Jag saknar det.


Dagen har ägnats åt packning. Entusiastiskt.

Alternativt...

Dagen har ägnats åt How I Met Your Mother och att göra album på facebook. Jag har det roligt :)


Nu går jag och lägger mej. Gonatt! 


GAL1

Jag orkar inte packa! Helt 7kt! Har aldrig hänt förut! Omg! F1 coolt!

Lyssnar istället på bra musik..!


SWEET SIXTEEN

För att fira dom bra barnen som fyller år 12 augusti ska det såklart livas till ordentligt. Vi får antagligen både ZTV och MTV att va där. Jag hoppas jag får ett ånglok! Rosa såklart. Annars duger det med en husbil vars storlek som kan liknas vid en blåval.

Maten är spikad.
Likaså musiken.
Jag undrar..

Heter det chihuahua eller chiuaua? Jag googlar, men det finns både och..

Nedan ser ni min vän. Hon kan liknas vid en chihuahua/chiuaua på många skilda sätt.


Jag kan moget och seriöst erkänna att jag är extremt cool

Det är min status. Har börjat skriva väldigt konstiga saker på facebook. Börjar bli dags att dra sej tillbaka känner jag.


I'M IN LÖÖÖÖVE..

i Joseph Gordon-Levitt.
Harry Potter, när han har långt hår, ej Daniel Radcliffe
Freddy i iCarly (det var maraton idag)


Och Peter Pan, kanske liite Jeremy Sumpter..


Nu fungerar det igen!

Woho, jag kan blogga! Nu när jag har konstaterat den här faktan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Nu letade jag igenom mina bilder efter en med en riktigt filosofiskt undrande min. Ni ser resultatet nedan..
 Den här bilden nominerades men förlorade pga röstningen. Domarna var enade om att den övre var bättre för detta tillfälle.


Imorgon..

Eller ikväll åker jag förmodligen tillbaka till älskade Torpet.

Ligger i solen och solar.

Okej, jag skojade bara. Ligger i solen och steker, kokar, svimmar.
Om en timme går tåget hemåt. Fortsätter vädret åker jag antagligen tillbaka imorrn eller på lördag.
Hej Då.

Borta bra men hemma bäst

För på datorn där hemma finns alla bilder.


Telia, täääävling!

Tävlingen jag är med i och som jag ska länka finns här. Okej, jag ska också skriva Svar: 5000/mån och Motivering: Antagligen densamma som alla andras. Förra veckan såg jag i tidningen att en iPhone kostar 6000. UTAN abonemang! Det är riktigt mycket pengar, som jag inte har. Tyvärr. Att lägga det jag lyckas skrapa ihop på en, när jag borde köpa en billigare så jag har råd med en dator också (eftersom jag inte äger någon och det är riktigt irriterande i skolan), det känns lite onödigt. Men, för att smöra lite, iPhone är ju faktiskt det roligaste och bästa som finns på marknaden just nu (fiina ord) och att vinna en vore jättekul!
Utan särskilt mycket hopp om att vinna drar jag mej tillbaka till min Harry Potter bok (femte gången jag läser sjuan nu men den är fortfarande lika spännande! Såklart, man ska ju inte underskatta Harry Potter). Ciao!
Det är väl samma skäl som de flesta andra har. Jag menar, en iphone kostar 6000 kr (senast jag kollade). Och det är UTAN abonemang! Jag ska börja gymnasiet och behöver verkligen en mobil (min nuvarande från sony ericsson, som stänger av sej hela tiden, är inget att hänga i julgranen), men det är en dator att göra arbeten på också. När jag köper en dator finns inga pengar kvar att köpa en mobil för, om det ens räcker till datorn.
Oj, nu blev det smörigt. Antagligen finns det någon annan som är värre, och mitt är iallafall sant.

Hallå i sommarvärmen!

Det var ett tag sen. Vilken typisk blogg-rubrik... Jag har blivit brun (det bryts när jag träffar någon annan än mej själv, måste jag erkänna). Imorgon åker jag hem med tåget och träffar Bea, WII! Glad. Jag har saknat dej :) (Lite osäker på om hon läser min blogg, men man vill ju inte ta risken).
Snart kommer en tävling jag är med i, hoppas ni överlever!

Huvudvärk

Trots allt vatten jag dricker och salta pinnar jag äter har jag ont i huvet. Stackars mej :(


1.Ta fram din mobil.
2.Bläddra igenom din inkorg.
3.Stanna när du räknat till tio och kolla på sms:et och det blir svaret på frågan.
4.Gör likadant på varje fråga.
1. Vad skulle du säga om dina föräldrar skulle skiljas?
Oki då hörs vi men vi kan väl bestämma över facebook istället, det blir så dyrt att smsa :-)) såna smileys gör min mamma, visst ser det ut som att de har dubbelhaka? <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vet inte men i Dj är det 50 platser och på ja 90 ;)

3. Vad skulle vara det första du sa om en kompis blev påkörd av en buss?
Satans otur för mej. Men hoppas vi kan ses i framiden någon gång ändå.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Internationell ekonomi? Jag trodde typ att det var värsta fjortislinjen och jag vet ingen som ska gå där...

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ok :) Ha det så kul

6. Vad skulle du skrika om du vann en million kronor?
JAJA....... Men vafan fortfarande!!!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Har vi skratta med h tävling?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Määh dumo
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Okej men då får du komma in i efterhand

10. Din romantiska replik?
Hej hur e de har du fixat brännan nu? :D själv e ja svart... undrar om du e hemma elr åkt till torpet o vet du vilka som e hemma just nu.. hehe :) puss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
--------- har ringt dej, klicka på numret för att ringa tillbaka. För information om ditt saldo och tjänster, besök Mitt3. MVH 3
Typ 35 grader i skuggan?

Vilket är skälet för denna utmattning och huvudvärk. Nej fytusan, tillbaka ner till poolen! 26 grader är det i vattnet. Ingen kladdkaka blir det heller, tyvärr noterade pappa mina tre portioner igår och det går inte att myga in i köket och ta en bit när han står där och diskar. :(
Ha en bra dag!

Walk the Line

Det är en riktigt bra film.


hola senoritas!

os, es ys. Spanska är inte min bästa sida :)

Normlösa var kul, igår plockade vi jordgubbar på ett sånt där självplockningsställe! 35 liter ungefär, alla superfina och underbart goda. Det mesta ligger i frysen nu. MUMS :D
Vi kom hem igårkväll, sent och kl 9 ikväll åker vi till torpet igen. Mormor fyller 75 imorrn och jag har i uppgift att göra kladdkakor, 7 eller 8 stycken blir det! Vilket innebär myycket smet för mej. Ska faktiskt springa iväg och göra två eller tre stycker nu så gör jag resten imorrn. Måste packa för en vecka också... Micke kommer ej finnas där nästa vecka med internet och dator men ska iallafall få med mej mobilladdaren denna gång! Annars kommer det gå illa för min sociala sida.

Nu blev det för mycket text. Ciao!


Survival 101

Ska ni gå ner till poolen, var inte barfota. Utan skor har ni ingenting att slå ihjäl bromsarna med.
Detta är alltså jag. Hmpf

Inga sura miner

Idag åker vi till mina kusiners landställe i Norrmlösa, typ två dagar skulle jag gissa på :) Vilket betyder två dagar utan internet och mobilladdare. Aj. Nu ska jag iallafall ner till poolen för att bada och läsa Breaking Dawn. See you later Alligator!

En besökare idag

Jippe! Jag måste dessvärre meddela att det är jag själv som är den ensamma besökaren. Deprimerande? Ja rätt så..
Blir ändå glad av minnet av den underbart goda milkshake min mor gjorde tidigare idag.
Sprang precis iväg till toan pga näsblod. Fyra gånger på två dagar, riktigt jobbigt kan jag säga! Två gånger igår, två idag. Att vara förkyld och ha ett trasigt blodkärl i näsan är faktiskt inte så kul som det låter.
Nu ska jag ut och käka. Hej då besökare!

Jag har precis ätit.... Lunch!


Astrid Lindgren nostalgi!


I brist på kameraöverföringssladd

Hujedamej, det var ett långt ord det! Iallafall, eftersom jag inte kan ladda in några bilder så ska ni få se en bild jag gjorde på paint på den här datorn för ett eller två år sen, det är hela min familj som står modeller! Inklusive jag, såklart :) Sååå, håll i hattarna ordentligt nu för nu  kommer den!
Från vänster är det jag(eller mamma, inte riktigt säker), min lillebror, mamma(eller jag) och pappa. Visst är vi fina? Joo, nu när jag tänker efter hade jag lugg förra sommarn så tjejen i mitten är nog jag. Fast om det var två år sen hade nog mamma lugg då... Nej justdet, varelsen till vänster ser ut att ha vita ray-bans, det är mamma eftersom hon alltid har sån bränna. Dock har jag lyckats få henne att bättra sej rejält iår, syns ingenting! Riktigt stolt är jag :)
Nu säger torpet adjö, adjö!

Ett inlägg om fotbolls-VM? Såklart!

Jag vill se Holland/Nederländerna och Spanien i final.
Och FYI, jag älskar precis som min kusin Sara VM-låten!

Jag bugar, bockar och

tackar min morbror för hans internet! även om det kan vara lite segt, (hjälper inte av att jag var tvungen att gå in för att ladda datorn) det funkar iallafall! Det gör mej glad :)
Vädret är underbart och poolen är kristallklar (okej, klorklar höhö :P). Negativt är att min mobil har kanske 5% av sitt batteri kvar och min laddare är hemma. Fan. Har kommit fram till att jag nog trots allt är allergisk, efter en allerigitablett imorse mår jag mycket bättre! Kliar inte alls i ögonen längre och inte alls lika snuvig. Dock tror jag att jag också är förkyld, för allt försvann inte :( Tough shit alltså.
Jag försöker också få kontakt med människor för att se vilka jag kan våldgästa denna sommar då jag inte har någonting planerat, det ser dock dystert ut. Ingen svarar ju! Jag är ej tålmodig.

Sa jag förresten hur underbart bra Eclipse var? Så mycket bättre än Twilight och New Moon. Okej, det sa jag säkert. Tillbaka ut i solen, kommer tillbaka sen för att skriva ännu mer intressanta saker!

Sommar, sol, ingen DVD

Det är sant. Nu har jag racerpackat och vi ska nu åka ut till Torpet igen. Där finns iallafall pool, har inget skäl att vara kvar här. Har fått veta var jag kommer gå gymnasiet dom närmaste tre åren. Hoppas jag överlever, men det är inte säkert. Det har redan gått tre veckor på sommarlovet, och vad har jag gjort? i stort sett ingenting, lite deprimerande och snart är det slut :(

Om inte min älskade morbror Micke är på Torpet med sin underbara dator och hans internet blir det nog glest med inlägg, men eftersom jag skrev 6 st igår så duger väl det (hoppas jag). Jaa, varför säga hejdå när ändå ingen läser min underbara blogg?


Snygg, eller hur? -Jaa, fast  nääe.

Nu jävlar

är jag sur på min dator. Ingenting blir ju som jag vill! Fan. Ska nog gå och lägga mej, känner hur hela jag skriker efter att få läsa lite i Eclipse :) Carin kommer hem från USA om cirka en och en halv vecka, då ska jag till Varberg och farmor och se den igen med henne.

Imorgon kommer intagningsbeskeden till gymnasiet ut. Fan. Jag vill inte gå där jag kommer komma in. Helvete. Jobbigt. Hjälper inte att jag lyssnar på The Kooks --> jag=ännu deppigare eftersom jag missar dom. Peace & Love kan gå och ta sej! Mina älskade päron har vart irriterade hela kvällen för att jag har vart på så dåligt humör men det är helt och hållet deras eget fel. Jag får inte åka dit! Varför? Dom verkar tro att jag kommer knarka ihjäl mej och ha sex med varenda människa.

Att skriva om min vrede hjälpte inte, nu är jag bara ännu argare. Tror jag har PMS, ett par veckor efter (eller före, beror ju faktiskt helt på hur man ser på det).

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA PISSHELVETES SKIT! Fan. Fuck. Freck.

Jag kan inte åka till Torpet imorrn eftersom jag vill ha internet (intagningsbeskedet). Ingen är hemma, jo kanske Sophie? Alla totaldissar mej. (Och med totaldissa menar jag bortresta).

Är nog bäst för alla om jag slutar skriva nu. Godnatt hörrni.

Ior hälsar. 


DESSERT!!!

Har just ätit underbart god efterrätt! Färska, (förhoppningsvis) svenska jordgubbar med citronsorbet. Hmm, brukar inte gilla sorbet men den här är jättegod! Från, vad heter det, pipersglass? Jaja, som den underbare bloggare jag faktiskt är lekte jag med Paint (dessvärre existerar inte photoshop på den här datorn. måste fixa det..). Varsågoda!


haha, skills eller vad?!


Jag är egotrippad, ge mej komplimanger!

Skrev ett jättefint inlägg med massor av fina bilder från midsommarn på Torpet, dessvärre visade sej att alla bilder blev länkar och det var jobbigt. Så tyvärr! Ledsen :( Ni får lite bilder på undernbara mej istället!


Ja, så såg jag ut på balen i våras. Vi kör en till handuppräckning, alla som tycker detta är intressant räcker upp en hand! För att göra det bättre säger jag såhär: Klänningen är från Oasis och skorna från Vagabond.


Tar jag för många egobilder blir jag en aning dramatisk...


Jag tar mej en tänkare på tunnelbanan.

Nu räcker det för den här gången. Kom tillbaka nästa vecka samma tid och kanal, så får ni se mer av mej! ( Eller inte, förmodligen försvinner det här inlägget inom en snar framitid.)


Varför står det på arkivet att jag inte har några kommentarer?

Det har jag ju! Host... okej, "kommentarer" kanske borde vara i singular men ändå! Riktigt lågt. Lägre än Glocalnet? You bet!

Alla bilder från Spanien är nu överförda på datorn! Vill ni se? Det får ni inte! Moahaha. Okej, kanske några. De som är fina :) Eller fula, vem vet (inte du, vem vet inte jag) :O

En sak vet jag, och det är att jag vill vara i Borlänge och hänga med lantisarna :'(


Aaaaaand... (och då är det and, det engelska ordet för och och inte som i fågeln and)

I'm back! för alltid? Vi får väl se!

Jag lyckades faktiskt stänga av teven. Ska jag släpa mej upp, gå fem meter för att hämta kameran och ladda över bilder till datorn? Det är Spanien-bilderna, resan vi kom hem från för... två veckor sen :P Ojsan, nu dör datorn när som helst känner jag starkt. Det är sant! hehe :)

true story

Jag har kollat på vänner hela dan idag. Inklusive dagen igår. Hehe! Vad ska jag säga... Lånade säsong 4,5,6 & 10 av Anna och Bea, avsnitten bara fortsätter!

Annars har jag väl lite liv. Typ.

Kanske åker till Torpet imorgon.

Eclipse är SÅ mycket bättre än Twilight och New Moon.

Ciao!


RSS 2.0