Hur man taggar på rätt sätt!

Imorgon har vi ju då matteprov, jag har icke pluggat något. Känner alltså att det börjar bli dags att ladda upp till detta så nu går jag och lägger mig.

Ditt nöt

Av ett alldeles speciellt skäl har jag försökt luska ut vad ett par converse kostar i Tyskland. Utan någon vidare framgång, kan jag meddela.PS. det alldeles speciella skälet är att jag ska till Berlin på höstlovet. Najsbajs!

Enligt min mor är allting billigt i Berlin.

KaDeWe är ett varuhus där. Och det skräckinjagande är: jag kommer bara få typ ett barnbidrag innan vår roliga resa! Heeeelp mee!!!!
Do you remember when he lost his mind?

Jag har matteprov på fredag - That makes me Craaaazyy!!


Åh den kändes!

Jobb är kirrat dude! jag ska prova att hämta två barn på torsdag. JAG MISSAR MIN, TJÄRNON OCH HUGOS DATE! Stackarna, dom klarar sig nog inte utan mig.... Men iallfall. Bra betalt verkar det vara!

Nu skulle jag också iväg och hämta min specialbeställda Cookie Dough från New York OCH träffa på en australiensare, men jag vill helst äta middag... Men lite sorgligt är det allt, jag har alltid träffat någon/något från Australien! Jag skulle ju charma honom så jag fick flytta in hos honom och då skulle jag sola och bli brunast i Sverige. Fast då skulle jag ju förstås bo i Australien...

Alltså, det är typ en sån här (MÖÖÖMS FILIBABBA!!!):Vad är det ungdomarna säger nuförtiden?

Just det - fml. F M L. Mitt liv är förstört. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Påväg till skolan idag tappade jag min mobiltelefon.

Det känns som om en bit av mitt hjärta har lossnat och en stor örn dök ner för att sedan flyga vidare till ett universum 1202314128748172498127300000000000 ljusår bort. Med biten av mitt hjärta i munnen.

Säg till om ni hittar en Sony ericsson W910i. den har repor lite överallt och skalet runt omkring skärmen går att lyfta bort. Jag lider av seriös abstinens!!!

Dagens i-landsproblem

Ska jag våga gå på friskis&svettis själv eller ska jag stanna hemme och vara emo ikväll? Det är den stora frågan.

Random

"Fuck 2012; i survived the facebook crash of 23/09/2010"

"Randomly laughing because you remembered something funny."

"Randomly laughing because you remembered something funny."

"I wanna go to ikea, hide in a wardrobe, wait for someone to open it and yell "WELCOME TO NARNIA""

"Did you just fall?" No, I attacked the floor. "Backwards?" Yes, I'm freaking talented."

"Facebook is like a refrigerator. You get bored and keep checking, but nothing ever changes."

"Vem vare, vem vare som fucking rösta på SD."

Jobbigt värre

Jag började på dansen idag (efter att ha anmält mej när två gånger redan har gått). Det var apjobbigt, apsvårt och apkul. Typ. Nu ska jag spela tennis. Fy tusan vad hurtig man kan vara då! Eller fy fabian som Tjärnon säger.


Festar hårt!

Spenderar min lördagskväll med att skriva en svenskanovell. Kommer inte hinna imorgon, så finns inte särskilt mycket val... Fast egentligen kollar jag ju på film. Men det behöver vi inte bry oss om.
Jag pluggar icke

Jag ser på Camp Rock. När jag fick veta vilka Jonas Brothers var blev jag kär i Nick Jonas. Sen när jag upptäckte humorn i Jonas på Disney Channel blev jag kär i den andra killen. Och nu är jag kär i Joe också. Great!

Jag gör hemlig reklam för Junkyard.se (Fast nu är den nog inte så hemlig)

Gissa vad överlycklig jag blev när jag såg att det var rea på dessa Dr.Martens. från 1399 --> 420 kr!!!! Men sen såg jag att det bara finns i storlek 36 kvar... Ni med den storleken, skyndaa!!

Skor "DMC Original 1460" - Tech Black
Fast det är dock bara på dom skorna. Inte på dessa:

Skor "DMC Original 1460" - Cloud Rose

Skor "DMC Original 1460" - Black

Ryggsäck "Scribble" - Solid BlackRyggsäck "Scribble" - Virtual Pink

Ryggsäck "Soorts" - White

Ryggsäck "Shaun White Pack" - Bright White Diamond

Hörlurar "Checked Bongo" - Medium Blue

Skor "All Star Speciality Volume Hi" - Grey/Black/Plaid

Okej. Nu ska jag skriva min svenskanovell och slita mig från internet. Hur det kommer gå vet jag inte.


Det är beroendeframkallande!

När jag väl börjat kan jag inte sluta. Titta vad fina klänningar från Forever21:
Jag tycker denna var lite fin i höstmörket. Fast jag skulle nog tycka den var fin vilken årstid det än är.


Kanske borde starta en fin liten modeblogg?

High bootHigh boot
DinSko, 1199 kr. Jag funderar lite på vilken färg som är snyggast. Jag har lite svårt att bestämma mig...


Vagabond 1099 kr.

Clou 1799 kr.

Självömkan

Min käääääre lillebror lekte med sina kompisar utanför mitt rum imorse. Med en otroligt hög ljudnivå. Åtta timmars sömn räcker verkligen inte, jag skulle ju sova ut idag! Blä.

Ron Did It!
Jag hade en megabra rubrik på tungan, men den sprang iväg

Inom loppet av två timmar åt jag förut:

En portion lasagne på Montis.Halva Hannas focaccia på Montis.Två kulor Ben&Jerrys ovanför plattanEn chokladboll (den smakade som delicatos. FYI)
Nu har jag bloggat om vad jag ätit under dagen. Någon som vill räkna kalorierna? För jag orkar inte och det vore ju bra om någon själ där ute tog sig an den sak som kallas min hälsa. Fast nu ska jag till Totte och frossa ännu mer. Så det känns lite onödigt. Men någon frivillig kan ju få jobbet som min kaloriräknare! Fast då vill jag helst välja arbetsdagarna...


Oops.

Trodde det var ögonsminksborttagning jag öste på bomullstussen nyss. Sminket var väldigt segt. Upptäckte sedan att det var ansiktsvatten. Tur iallafall att jag tog tandkräm på tanborsten och inte något annat..

När man behöver uppmuntran (pga att SverigeDemokraterna hamnat i riksdan)

Då ska man inte ha coopertest på idrotten. Fast jag gick bara 1/3. Stolt!

Vi sprang 6 varv runt friidrottsbanan."Coopers test utvecklades av Kenneth H. Cooper på 1960-talet. Konditionstestet går ut på att springa nära sin maxnivå under tolv minuter – sedan mäts hur långt man hunnit.[källa behövs]oftast brukar den vara 2000-3000m lång men det kan också varirea"

(Sökte på wikipedia. Awesome)


Ingen god morgon

Hur fan kom SD in i riksdagen? Hur gick det till? Jag förstår inte. Vilka är de idioter som har röstat på människor som inte har någon som helst förståelse för mänskliga rättigheter. Detta är inte rätt, och jag kommer aldrig förstå hur det här gick till.

Va, är det val på gång?

Jag tror att min statusrad är en av få på facebook som inte involverar valet. Jag kör på citat från How I Met Your Mother istället!

Min helg i filmtrailers106.7

Jag tar motstånd mot alla amerikanske kärleksdraman. Istället för att sleva upp glass ur burken framför teven med sorgemusik i bakgrunden har jag satt på Rockklassiker på högsta volym och springer runt och sjunger med (skriker texter jag inte kan).

Spårat värre alltså!


I'm not superstitious

Jag sussade sött inatt! Tretton timmar. Tills min far smsa och väckte mig. Dålig stil tycker jag allt. Nu ska jag sätta på Europe på högsta volym eftersom jag är eeeensam. Önska lycka till till våra högtalare så att dom inte sprängs!

GAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!

EUROPE VAR SÅ JÄÄÄÄVLA GRYMMA! HELT SJUKT! AWESOME! UNDERBART!!!!!
Alltså seriöst, på ena sidan - gamla gubbar, på andra - ett band med 30 års erfarenhet. HELT OTROLIGA LIVE!
JAG SÄGER BARA, THE FINAL COUNTDOWN!!!!
Vi tog varsin affisch var på vägen från Djurgården. Den ska upp på min vägg!

Medelålders inombords

Jag åkte inte till grönan när Hoffmaestro var där, till skillnad från resten av Stockholms ungdomar. Ikväll kommer dock Europe dit, nujävlar! Tillsammans med Stockholms medelålderselit. Tagga woho!

POLITIK FÖR HELVETE

Debatt i skolan idag, mellan ungdomsförbunden. Pretty interesting, yaa! Men det var bara jag och clara som applåderade åt dom rödgröna. Clara tyckte det var så jävla omoget att ingen visade dom någon respekt, och jag vill ju vara som Clara. Så jag härmar henne i allt hon gör - inklusive applåder. Men ärligt talat - miljöpartisten sa rätt bra saker, ändå får hon inga applåder? Medans det får kristdemokraten när påstår att deras parti är det bästa vad gäller homosexuella. Moderaten sa efter det "ja, nu håller jag inte riktigt med kristdemokraten här.." Och socialdemokraten svarade inte på någon fråga. När en tjej i publiken fråga något om skatter kom han in på hur han har bott i USA i några månader. Sucker.

Och imorgon är skolvalet. Skriver som min status på facebook: "

vi har val imorgon. funderar starkt på att rösta på typ miljöpartiet, bara för att det kommer vara den enda rödgröna rösten i hela skolan..

"

Jag tänker ju inte göra det. Men ändå.


Jag googlade på val.

Okej, här är historien:

Jag har precis varit barnvakt. Tre småkillar som på något mystiskt sätt lyckas säga KAROLINA preciiiis samtidigt. Do not know how. Den äldste tyckte jag luktade kiss. Så nu kommer hans föräldrar få veta att jag kissat på mej. Tur att han inte kände bajslukten också...


Ooopsie!

Jag slutade kvart över ett idag

Nu ska jag göra pannkakor.

Men FYI, jag var riktigt jävla effektiv på matten idag! 40 minuter lång lektion.Det här är alltså allt jag gjorde. Eller nej förresten, ett tal till på sidan framför.

Vi sätter punkt nu.

Tennisboll


Alltså

Jag kommer snart kissa på mig. Tror jag ska gå på toa.

Nu har jag utfört min bloggplikt. Skrivit precis det jag känt för.  So long!

Denna gång då?

Ingen brydde sig om den fina dikten som jag hittade förut. Så nu kommer en till. (Min kusin har skrivit dom. Tycker dom är ganska fina.)Tre saker jag vill meddela resten av Världen.


Jag hatar geografi. Jag vill bara bajsa på geografin. Jag ska bajsa på geografin.


Varför var alla andra gymnasietjejer tvungna att skaffa mittbena samtidigt som jag? Känner mig inte alls lika originell och utstickande som jag hade planerat.
PAINT ÄR MYYYYYCKET ROLIGARE ÄN GEOGRAFI!!!


Det känns.

Mitt liv går ut på att gå upp omänskligt tidigt på morgonen, få närvaro på alla lektioner i skolan, kommer hem från skolan, plugga det jag fått i läxor av skolan, slockna av utmattning. Sedan gå upp omänskligt tidigt igen. Men antar att jag är lyckligt lottad. Tänk dom ungdomar i världen som bor långt ifrån skolan och därmed behöver gå upp en timme tidigare. Jag ska väl vara glad, antar jag.


"Oh Baby! Oh Baby!"

Angående rubriken. Han sjunger så i låten.
Nog den bästa eftertextlåten jag någonsin har hört! I hela mitt liv! Men sen så är det ju till de tre bästa filmerna också. Sen jag såg The Bourne Identity för första gången i mellanstadiet någon gång har jag varit enormt kär i Matt Damon. Det har alltså varit en lång kändiscrush. Men det lugnar ner sig ibland, men sen ser jag en eller flera av filmerna och jag är där igen. Oh. My. God. Jag älskar honom!
Noterade igår att han är sjukt lik Taylor Lautner. Men inte här. Det är någonting som är likt inte lika älskade Jacob Black. Eller snarare Taylor som är likt älskade Matt (se, vi använder förnamn till varandra! En bra bit på vägen vill jag säga). Matt Damon är bara, typ, oändligt mycket snyggare.

Lost & Found

"jag är inte mobbad,
det är bara lek.

jag är inte utanför,
jag bara gillar tystnaden.

jag blir inte hotad,
de vill bara ha hjälp.

jag sjunker inte ihop,
det är bara de som blir längre.

jag ljuger inte för vuxna,
jag bara förvränger sanningen."

If I was a rich girl... Men vänta det är jag ju!

En granne kom förbi med betalning från lite arbete jag utförde hos dom i somras. Och i samma veva fick jag ett barnvaktsjobb. Pengarna haglar in!


Jag vet att jag gör fina bilder på paint. Ni behöver inte säga det. Folk påpekar hela tiden att jag borde vara med i diverse tävlingar och liknande, men det känns onödigt. Framgång är bara för dumbommar.

Officiellt Student

Fick mitt CSN-kort hemskickat för några dagar sen. Har precis aktiverat det. Ganska så najs måste jag erkänna. Och jag trodde min mamma sa ccn, så när hon frågade mig vad det stod för sa jag Centrala Cykel Nämnden. Jag är så otroligt rolig ibland. Eller nej, jag är alltid så otroligt rolig.
MARGARETA!
9/11Jag såg på Remember Me igår. Jag och Carin kom fram till att ingen av oss någonsin har tänkt på vad som hände för nio år sedan, alla människor som dog och skadades, alla familjer och vänner som förlorade älskade människor.  Och såg i tidningen imorse att det är den elfte september idag. Nio år sedan, exakt.

Ett gott skratt förlänger livet

Min farbror köpte filmen Snabba Cash för att han trodde att det var en ekonomifilm. Sucker...


Åt middag men ändå är jag aphungrig.


FISKSTIM!

Jag tänker stå emot grupptrycket och faktiskt erkänna att jag inte ser ett endaste gult eller rött löv. Bara gröna. Överallt. Sommaren finns fortfarande kvar hos oss!!!


Det gula på gräset är fina sommriga maskrosor.. Inga gamla avdankade löv som träden inte längre vill ha

GAAAALET!

Observera att jag fixat stavfelet i min fina header nu. Jag är så otroligt teknisk ibland.

Satt och slötittade lite på One Tree Hill, när jag insåg att dom är på ett bröllop. Vilkas bröllop undrar jag. PEYTONS! Och sen såg jag en till sak. LUKES! PEYTON OCH LUKE GIFTER SIG! OMG! GAL1!!! 7KT!!! Och då är det ändå från 2008. Hur jäkla mycket har jag missat egentligen? Lite sorgligt när man tänker på det...


Humor.

Hugo (AKA Anna) klagade nyss på att hon är hungrig. Då frågade jag varför hon inte äter sig mätt på Taylor Lautner och Robert Pattinsons sexighet. Jag tyckte det var lite fyndigt av mig. Hon ser nämligen på Eclipse någonstans borta i Täby. Utan mig.


Okej. Gällande dessa bilder är trollkarlen mycket snyggare än varulven. Som egentligen inte är en varulv. Men trollkarlen är iförsig alltid snyggare så jag är inte särskilt förvånad.


Jag kan se ut såhär när jag tycker nån är riktigt sexig. Eller när någon har riktigt fint hår. Som mitt!


Jaha. Ska jag skriva dagens datum som rubrik?

Jag kollar på den fenomenala sak som kallas för teveapparat. Dom har börjat sända Grey's Anataomy igen! Problemet är väl att det går klockan typ halv två. En aning tidigt kan man tycka. Men jag hann se dom sista fem minuterna. Det var avsnittet när Bailey opererar mannen med ett gigantiskt hakkors tatuerat på magen, när Lexie får veta att Ava är med Alex och när datorn går sönder medan Derek operar en hjärna. Nu ser jag på Joey. Har ju inget bättre för mej eftersom jag inte vill plugga och ingen ville vara med mej idag. Eller ingen kunde. För om folk kunde skulle dom ju vilja va med mej.


:(

Var tvungen att radera mitt förra inlägg. Fick inte berätta för nån enligt sophie och astrid.. MEN GAAAAAAH!!! OMG! SHIT! jag är lycklig.

Ska ta och sova litegranna nu. Har pluggat apmycket matte. Ligger fortfarande några sidor bakom var jag borde vara men det kom potenser. Negativa potenser. Som jag INTE har gjort i högstadiet. Så. Det var min mattestatus.


Ett helt seriöst inlägg - ve och fasa!

På den senaste tiden har jag börjat läsa lite gamla böcker som jag har hittat här och var i huset. Såna jag fick runt mellanstadietiden. Både såna jag har läst innan och såna som bara legat och ruttnat. Det är intressant faktiskt..


Den här boken började jag på igår. Läste ut den förut idag. När jag låg i sängen igår innan jag skulle sova grät jag som fan, samma sak idag. Den är faktsikt bra! Även om den handlar om en tolvårig kille. Jag är ju alltså högt över honom när det gäller mognad. Höhö.


Oj, det var länge sen jag såg en så liten bild! och då har jag ändå förstorat den.. Den heter iallafall Vän Eller Fiende. Den är väl bra. Blev lite chockad när jag såg att den är från 1989..! Skriven på samma sätt som många andra vuxna författare skriver när det ska vara ur en tonårings perspektiv.

Ja. Det var väl dom. Nu ska jag plugga matematik A. Den ultimata sinnesron! Den ultimata glädjen!


Mitt liv går sönder. Seriöst

Selena Gomez har en singel. Som fanns på startsidan på Spotify. Och nu ser jag att "Selena Gomez & The Scene" har en hel skiva på Spotify. Oops?

Den här videon visar jag för att det nog är den sämsta musikvideon jag någonsin sett. Och någonting med henne liknar Izzie i Grey's Anatomy.Och den här videon... Hör ju inte alls ihop med låten? Hon är en spion. Eller något. Och hon sjunger nånting med "boooooy, I need you here with meeee. We caaan't go ooon this waay". Vadå, kan hon inte fortsätta vara en superspion om inte han också är det? Är dom före detta kompanjoner eller vad är grejen?


Personerna som koreograferat hennes videor måste ha en eller flera skruvar lösa. Och ursäkta att jag säger det, men hon kan ju inte sjunga!

Jag mår lite illa

Haha. Det skulle vara en rolig blogg jag har om detta inlägg innehöll detaljerade beskrivningar om mitt illamående. Det kan dock bero på att jag inte ätit nåt sen lunch. Förutom en dextrosol och lite choklad. Hoppas vi ska äta middag snart.

För dom som bryr sej (okej, alla bryr sej. Det är ju mig vi pratar om!) har jag haft Universums segaste dag idag! Iallafall terminens! (Och eftersom vi hade studiedag förra onsdagen... och onsdagen innan det gick jag i en annan klass med ett annat schema.. och onsdagen innan det hade vi -hjäälp- sommarlov..) Så tyvärr orkar jag inte blogga. Vilket jag redan gjort. Så nu slutar jag skriva kortfattade meningar och drar mig tillbaka till mina älskade läroböcker. Först ska jag bara googla på skolböcker.

″En lärobok, skolbok, är en bok vars innehåll redogör för ett ämne eller fenomen för att förmedla kunskap. Avsikten är främst att informera och inte att roa eller underhålla som skönlitterära verk gör. Läroböcker används i skolans olika stadier, på gymnasiet och i postgymnasial utbildning. De är specialinriktade på vissa målgrupper som definieras genom ålder och utbildningsnivå. Den traditionella pedagogiken i Sverige förutsätter användning av läroböcker i de olika ämnena, men det finns pedagogiska inriktningar där läroböcker undviks eller där eleverna själva tillverkar sina läroböcker.

I vissa länder ska läroböckerna vara gratis för eleverna på de obligatoriska stadierna. I dessa skolsystem utgör kostnaden för läroböcker därför en stor utgift. Det är vanligt att elever får låna läroböcker enbart för den tid de behöver dem och att de återanvänds av de efterföljande årskursernas elever. Böckerna kan vara utsatta för starkt slitage och dessutom är uppgifterna i dem inte alltid aktuella längre, vilket försämrar inlärningssituationen. Detta måste kompletteras med att läraren fått information om de förändringar som skett efter det att boken kom.

På senare tid har sponsring av skolans läroböcker genom företag förekommit, vilket många gånger fått utstå kritik.“


Woho jag lär mej!

Mitt pianospel byggs upp, snart är jag nästa Mozart. Eller Beethoven. Jag har nämligen lärt mig den här låten på piano:


Aww!

Okej, att Elijah Wood är söt har jag vetat i, typ, hela mitt liv. Men när vi någon gång i högstadiet såg filmen The Adventures of Huck Finn (tror den heter så) på engelskan, tror det inte fanns någon som inte blev störtförälskad i honom. Och hans ögon! Och fortfarande, hans ögon.... Samma sak gäller i Sagan om Ringen filmerna. Hans ögon! Och visste ni att han var med i Spy Kids 3D?

NOOOOO!

Tjärnon (hon heter Shannon men jag säger Tjärnon) påpekade ett stavfel på min fina header. Vilket jag inte kan fixa på den här datorn. Därav av mitt "nooooooo" i slowmotion...


Det är många bra filmer här. Bland annat Star Wars, Sagan Om Ringen, Pirates of the Carribean, X-Men och Spiderman. För att inte tala om South Park, Family Guy och Simpsons!


Grupptryck.


Känns som att det är val. Har jag rätt eller har jag rätt? Jag har så rätt! Kände då att jag är tvungen att skriva någonting om valet. Mitt val (höhö, fyndigt värre) är då att kopiera in en text från wikipedia om Röstkort. Och googla en bild. Hoppas ni får en kul valhöst med mycket godis från dom olika partibåsen!

"Röstkortet är ett dokument, som används vid allmänna svenska val. Röstkortet visar att en person finns med i röstlängden och vart denne ska gå för att rösta. Röstkortet måste tillsammans med ID-handling visas upp vid förtidsröstning. I vallokalen räcker det med godkänd ID-handling för att man skall få rösta. Röstkort skickas per post till alla som är röstberättigade i ett aktuellt val. Om några uppgifter inte stämmer på röstkortet skall man kontakta länsstyrelsen där man bor.

På röstkortet anges den vallokal som är aktuellt att rösta i på valdagen. Vidare anges alternativa vallokal om man vill förtidsrösta. Om man glömt eller tappat bort sitt röstkort kan man få ett nytt direkt i den lokal där man förtidsröstar. Om man inte kan ta sig själv till någon röstningslokal kan man rösta genom ombud."


OuMajGåd!

Det är tjugo grader ute i skuggan. Steeeekhett!


vad är det man säger nuförtiden..

Just det! FEKKEE!! Sitter hemma och skakar rumpa till Gunther and the sunshine girls och Basshunter (det gick på spotifyreklamen, jag kunde inte låta bli att lyssna lite smått). Galen måndagkväll säger jag bara.Först tänkte jag att "Gud vad den här är kränkade för tjejer", men sen såg jag killarna... Den är lite kränkande för båda könen tycker jag nogOch om man kollar på hur tjejerna i denna video gnider sej mot honom måste han vara ganska populär!

Rumpfixerad?

Om jag är! Observera att det är en reklam från - jag vill säga Polen?


Got to be good!Vi spelade fotboll på idrotten idag (varför ska jag läsa idrott a OCH b, varför?) och jag var fett awesome! Det vill säga, jag gjorde ett mål. Något annat jag har gjort idag är att komma fram till att byta klass tredje dagen på gymnasiet var bland det bästa jag kunde ha gjort. Hoppas jag.

"Mannen som slutade röka"

Det är namnet på en svensk film från, typ, 70-talet. Awesome! Det är gamla hederliga Tage Danielsson (AKA Knorrhane) som gjort den.


När jag googlade på titeln kunde jag inte låta bli att se att den faktiskt är från 1972. Jag är bäst på att gissa årtal via kläderna!


Jag är fett utråkad. Borde släpa mej till bordet för att studera lite men varför skulle jag göra det? Det är ju tråkigt! Man ska bara göra roliga saker här i livet anser jag. Skit i det där idiotiska att "man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga". Det är lika med x antal bajskorvar. Jag accepterar bara roliga saker! Som Spotify! Facebook! Bloggar som inte enbart skriver om te (jag gillar inte te)! BARNKALAS!!!

Okej, här skulle jag lägga in en bild som jag "fått" av min vän. Men det blir bara ett kryss. Så jag länkade till hennes inlägg istället.

Vårt kalas igår blev apbra. Alla kommer älska mej och Amlie i alla evigheter för att vi kom på och genomförde den där underbara idén. Så det så!

Här är en bild på Ruskprick och Knorrhane för er som inte kopplade det innan. Den är hemskt liten dock... Ser man inte får man helt enkelt hitta på själv i fantasin! Eller nåt.

Sting For The Win(g)

Fyndig rubrik, eller hur? Jag är stolt över mig själv.

Jag förstod precis vad låten Englishman In New York handlar om. Han (Sting)  sjunger ju "I'm an alien, I'm an aaaaalien." Haha... Innebörden hade inte slagit mej innan, om man säger så.


Sheeeena iiis

A Punkrocker! Vi gör frukost, jag satte på lite bra morgonfrukost. Vad är bättre än the ramones liksom?


Tjabaaa

Barnkalaset blev lyckat! Nu ligger vi och pratar. Okej,dom pratar och jag leker med anders iphone. Hare så kult på restaurangen!

Morning Sunshines!

Haha. Ni är mina solstrålar. Noooot!

Vill ni veta ett bra sätt att starta en alleles för tidig dag med? Meat Loaf!

Ja, jag vaknade i ottan imorse. Det vill säga klockan halv nio -.- Men jag var på tjejmiddag igår! Hade riktigt jävla trevligt. Men jag var riktigt jävla trött så gick hem ganska tidigt :P Och då vad det helt knäpptyst i huset så jag gick och inbillade mej att vi skulle få inbrott då när bara jag var hemma. Var tvungen att somna med musik för att det inte skulle vara helt tyst.... Ipodhörlurarna var ihoptrasslade lite överallt när jag vaknade imorse.

Snart kommer Amelie hit. Vi ska städa, baka tårtor och göra allt annat man måste göra innan ett kalas. Ciaaaao!


Hmm..

Jag ska vara borta om tio minuter. Funderar på om jag ska börja göra mej iordning.


Marina And The Diamonds

Tja. ba. Har shoppat med Amelie inför vårt barnkalas imorrn. Ouf, hade ingen aning om att det var så galet dyrt! :P Ser nu att klockan är tio över sex.. Lessen men jag måste rusa, jag ska på tjeeejmiddag!


Nedräkningen kan börja!

Imorgon har jag gått i gymnasiet i tre veckor. Och nu blir det ingen mesig liten nedräkning till höstlov, jullov eller sommarlov. Om tre år minus tre veckor tar jag studenten! Wiiii!


Dumass stavas inte så utan dumbass

Idag mötte jag upp Hanna i centrum för att ta en fika på espresso house blablablablablöööööööööö. (Jag har lärt mej stryka över saker. Teknisk eller vad?

Jag har haft en rolig dag men är otroligt megatrött. Har kollat på valutfrågningen med Fredrik Reinfeldt samtidigt som jag målade naglarna! Dom blev jättefina ;) Missade dock Mona Sahlin (stavas hon så?) svar. Skulle vara kul att jämföra. svt play kanske... Haha, jag e seriös! Men inte så länge till. Moahaha :D
Fyfan vad dålig stil! Han svarade inte på min fråga.

Oja

Jag har skickat in min fråga till Fredrik Reinfeldt på chatten (SVT.se). Jag är en bra medborgare.

HALLIHALLÅ!

Jag har fullt upp resten av veckan! Min kallender är helt fullbokad! Funderar starkt på om jag ska berätta allting in i minsta detalj. Varje dag veckan ut. Men nää, det tar alldeles för lång tid för jag är en så uuupptaaagen och äääälskaaad person. Godnatt!


Virgin Suicides

Såg filmen Virgin Suicides för aplänge sen, och nu ser jag på den igen... Oj vilket sammanträffande!

Idag har jag hängt med Goseröven, Totte och Hugo. AKA Amelie Sophie och Anna. Har ramlat två gånger på min fina skateboard,väärldens största blåmärke på min vänstra höft! Känns det som iallafall. Och så blöder jag invärtes på min vänstra handflata. Stackars mej :(


Såhär skulle jag se ut just nu om jag var med i en svartvit film. Så skadad är jag!


RSS 2.0